
Tussen het winkelen door je tanden zetten in een vetarme Chicken Teriyaki? Even een pitstop nemen om te smullen van een warmgebakken sub sandwich? Vanaf deze week hebben Rijswijkers er een SUBWAY® restaurant bij. Fans van de bekende sub sandwiches kunnen nu ook terecht in winkelcentrum In De Bogaard.
Het kersverse SUBWAY® restaurant is zeven dagen per week geopend. Van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur – 18.00 uur (op donderdagavond tot 21.00 uur), op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op koopzondagen van 12.00 – 17.00 uur. “Klanten kunnen dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat je zelf samen kunt stellen,” vertelt de trotse eigenaresse Marjolein Brinkman. “En alles wordt direct vers klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet.”
Ideale voedingsbodem
SUBWAY® Rijswijk is de 153ste vestiging van deze Amerikaanse formule in Nederland.
De kersverse franchisers zijn erg te spreken over de locatie van hun tweede vestiging. “Echt in het hart van het winkelcentrum. Om nog preciezer te zijn: in de ‘sterpassage’, tegenover de Bruna en Cosmo kapper en naast de WE.”
Dit pand was volgens Brinkman een gewild horeca-object, waarvan vaak werd geopperd dat er een SUBWAY® restaurant moest komen. “Echt de ideale voedingsbodem! Prachtig dat mijn man Marco en ik hier onze tweede store konden realiseren samen met onze tien werknemers. De vestiging bij het station van Rijswijk is ook van ons. Die bestaat binnenkort vijf jaar. Een mijlpaal die we samen met de Grand Opening van onze nieuwe zaak zullen vieren.”
Gezonde toekomst
Brinkman en zijn vrouw openden vijf jaar geleden een SUBWAY® restaurant, omdat ze zich aangetrokken voelden tot het voedingsconcept en de grote naamsbekendheid van de sandwichketen.
“Dit is een franchiseketen die zich wereldwijd heeft bewezen en die continu bezig is het concept en merk nog sterker te maken, bijvoorbeeld door steeds nieuwe producten toe te voegen en creatief te zijn op marketinggebied. Je kunt echt merken dat we onderdeel uitmaken van een keten met visie en een gezond toekomstperspectief.”