Foodnieuws.nl

  • Home
  • Foodservice
  • Catering
  • Zorg
  • Horeca
  • Industrie/Sector
  • Retail
  • Consument

Horeca · Nieuws

Albert Adrià en Ivo Niehe openen vakbeurs Gastronomie 2014

  • by Redactie Foodnieuws.nl+
  • September 10, 2014

De 4e editie van vakbeurs Gastronomie zal geopend worden door niemand minder dan Albert Adrià en Ivo Niehe. De Spaanse Albert Adrià is samen met zijn broer wereldberoemd geworden met hun Catalaanse Restaurant elBulli, welke meermaals is uitverkozen als beste restaurant ter wereld. Albert Adrià behoort dan ook absoluut tot de culinaire top van de wereld. In 2011 sloot elBulli zijn deuren en was het tijd voor iets nieuws. Inmiddels zijn de broers eigenaar van 5 restaurants in Barcelona, Tickets, Pakta, 41⁰, Hoja Santa en Enigma, welke in het voorjaar van 2015 haar deuren opent.

Albert Adrià zal een wervelende presentatie verzorgen om het gloednieuwe concept 41⁰ (41 degrees) uit te leggen. Deze presentatie zal hij niet alleen verzorgen maar in samenwerking met zijn chef-kok Oliver Peňa en Chef bartender Marc Alvarez.
Na de demonstratie is het tijd om aan tafel te gaan zitten bij Ivo Niehe die hem het hemd van het lijf zal vragen. Voor deze exclusieve opening zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bezoekers die de opening(interview) willen bijwonen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar : opening@gastronomie.nl

Kookpodium

Naast Albert Adrià zullen er nog meer nationale en internationale chefs het kookpodium van Gastronomie betreden. Uit Nederland mogen we onder andere Lucas Rive van het gelijknamige restaurant in Hoorn en Rogér Rassin van restaurant La Rive in het Amstel Hotel verwelkomen. Rogér Rassin zal samen met zijn sous-chef Keng Vichianrat het podium betreden. Keng won begin dit jaar de Gouden Koksmuts. Niels van den Berg, de jongste SVH Meesterkok van Nederland zal een demonstratie geven op het kookpodium met bijzondere Japanse groenten.

Tientallen workshops, proeverijen en masterclasses

De drie workshopruimtes zijn ook dit jaar weer rijkelijk gevuld met talloze workshops, proeverijen en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen. Nederlands bekendste wijnschrijver Harold Hamersma zal er twee dagen vertellen over Franse Wijnen, Paul Fagel geeft een Masterclass Griekse olijfolie en is er een workshop “Glas Proeven”, diverse wijnproeverijen en een wild-demonstratie.

Vakbeurs voor professionals uit het midden- en hoogsegment van de Nederlandse gastronomie

Gastronomie wordt gehouden op maandag 10 november en dinsdag 11 november 2014 in Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn maandag van 11.00 tot 19.00 uur en dinsdag van 11.00uur tot 18.00 uur. Gastronomie is gratis te bezoeken voor bezoekers welke in het bezit zijn van een uitnodigingscode.
Meer informatie over Gastronomie is te vinden op de website: www.gastronomie.nl.

Tags: Albert AdriàGastronomie 2014Ivo Niehe

Redactie Foodnieuws.nl

— Redactie Foodnieuws.nl

Nieuwsbericht geplaatst door de redactie van Foodnieuws.nl. Pers- en nieuwsberichten kunt u sturen naar de redactie.

  • Previous story Grolsch daagt Hollanders uit mee te denken over nieuwe speciaalbieren
  • Next story foodwatch: Wie verdient het Gouden Windei 2014?

    Ook interessant

  • Health Cuisine | East meets West October 3, 2014
  • Nog nooit zoveel sterrenchefs op Gastronomie! October 16, 2014
  • Home
  • Horeca
  • Albert Adrià en Ivo Niehe openen vakbeurs Gastronomie 2014
  • Rubrieken

    Foodservice
    Catering
    Zorg
    Horeca
    Industrie/sector
    Retail
    Consument
  • Advertentie AH

    300x250 AH Zwaar
  • Ook adverteren op Foodnieuws.nl

    Adverteren op Foodnieuws.nl? Bekijk
    hier de mogelijkheden.
  • Advertenties

  • Nu op Foodnieuws.nl

    • Recent Posts
    • Tags
    • Foodnieuws.nl is gestopt31/10/2014
    • Campina wint FNLI Merk van het Jaar award 201430/10/2014
    • Consument vindt diervriendelijkheid in Nederland prima30/10/2014
    • Food Connect genomineerd voor ‘Goede Praktijken Competitie 201430/10/2014
    • Bonduelle breidt directie uit met Ilonka Audenaerde30/10/2014
    • Foodfans ontdekken de eindeloze mogelijkheden van mosselen30/10/2014
    • AH Ahold Albert Heijn Albron App Bier Biologisch Brood CBS Consumentenbond Deli XL Detailresult Duurzaam Duurzaamheid E-commerce Fairtrade FNLI FrieslandCampina GfK Groente en Fruit Grolsch HAK Hoogvliet Horecava ING Jan Linders Jumbo KNS koffie Lidl McDonald's MVO Plus Plus supermarkten Sligro Spar Supermarkt Trends Unilever Vlees Voedingscentrum Voedselveiligheid Voedselverspilling Wakker Dier Wijn
  • Foodnieuws Dossier

    Foodnieuws.nl Smaakmakers
  • Zoeken op Foodnieuws.nl

  • Foodnieuws op je mobiel

    Foodnieuws.nl Dé nieuwssite voor foodprofessionals.
    • Privacy Policy

      Deze site maakt gebruik van cookies.
      Lees hier onze privacy policy.

    Copyright 2014 Foodnieuws.nl